Kızılöz İlkokulu
KIZILÖZ KÖYÜ KIZILÖZ KÜME EVLERİ NO 156 MERKEZ / TOKAT

VİZYON

Öğrencilerinin doğuştan veya sonradan kazanılmış yeteneklerini ortaya çıkarmak, onu istek ve ilgilerine göre geliştirmek.

MİSYON

Bizler; idareci, öğretmenler ve okul personelleri, bir bütün olarak, gerekli saygı ve sevgi çerçevesinde, bütün imkansızlıklara rağmen, öğrencilerimizin öğrenmeleri, bilgili, başarılı, kendine güvenen bir birey olarak yetişmeleri, 21. yüzyılda çağdaş yaşamın gereklerini yerine getirebilecek beceriler kazanmaları için hiç durmadan çalışacağız.

Tam gün

Yerleşim Yeri Bilgisi

Tokat merkezinin doğu yönünde olup,10 km uzaklıktadır.Doğusunda Sevindik, Kuzeydoğusunda Aluç,Kuzeyinde Hasanbaba Köyü,Gedeağzı ve Benlioğlu Çiftliği,Batısında Kemer Mahallesi ve Tokat,Güneybatısında Çördük Köyü,Güneyinde Beşören ve Saltık Köyü ile sırdır. İklim Köyün iklimi, Karadeniz iklimi etki alanı içerisindedir.Yazları ılık ve yağışlı,kışları soğuk ve yağışlıdır.